Logó

Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkészítő 2017

Ismételd át az matematika szóbeli érettségi 13 fő témáját dr. Gerőcs Lászlóval
Szerezd meg ingyen a(z) Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkészítő 2017 kurzust.
Oszd meg 5 ismerősöddel az érettségi felkészítőket emailben és ingyenes hozzáférést adunk a(z) Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkészítő 2017 kurzushoz.

A kurzus leírása

Szerző: Perfekt

 

Túl vagy az írásbeli érettségin és már a szóbeli érettségire készülsz? Ismételd át az emeltszintű matematika érettségi 13 fő témáját dr. Gerőcs Lászlóval, akár még az utolsó pillanatban is!

 

A felkészítő 13 videója az emeltszintű matematika szóbeli érettségi vizsga sikeres elvégzéséhez szükséges 13 fő témát fedi le. Minden téma elméleti áttekintést, valamint 3-4 típusfeladat kidolgozását tartalmazza, bőséges magyarázattal ellátva. Már több mint 300 érettségiző tanult velünk!

 

Mit tartalmaz ez az online érettségi felkészítő tanfolyam?

 • A 13 videós lecke a szóbeli érettségi 13 fő témáját
 • Témánként 3-4 típusfeladatot kidolgozva
 • 10 kidolgozott feladatsort - összesen 40 megoldott feladatot
 • 9 órás interaktív videós tananyagot
 • beszélgeteséi lehetőséget a többi érettségizővel, akikkel megoszthatjátok saját feladataitokat

 

Kinek hasznos ez a tanfolyam? Neked, ha:

 • szeretnéd átismételni a matematika szóbeli érettségi főbb témáit
 • szükséged van egy áttekintőre a vizsga előtt
 • szeretnél megoldani gyakoroló feladatokat és érettségi példákat
 • olyan tanárral szeretnéd mindezt megtenni, aki érthetően magyaráz

 

Miért jó ez az online érettségi felkészítő tanfolyam?

 • a videós tananyagot online akkor tanulhatod, amikor neked jó, akár az utolsó pillanatban is
 • a saját tempódban tanulhatsz, a videókat visszatekerheted vagy újranézheted
 • az online tananyag olyan, mint egy könyv, bárhova magaddal viheted

 

Nézd meg az ingyenes betekintő videókat, amelyek mgtekintéséhez görgess lejjebb az oldalon!

 

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez!

 

                                            ------------------------------------------------ Csoportos kedvezmény -------------------------------------------------

 

Szólj osztálytársaidnak, hogy együtt, kedvezménnyel készülhessetek fel a szóbeli érettségire! A vásárlást követően, kérd a plusz hozzáféréseket, az info@webuni.hu címen, és mi már küldjük is a csoport többi tagjának járó ingyenes belépési kódokat.

 

A visszaélések elkerülésének céljával, a vásárlás a felhasználót minden videó háromszori megtekintésére jogosítja fel a vásárlást követő 2 hónapban. További megtekintésért vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu emailcímen.

 

Ez az online érettségi felkészítő tanfolyam, hasonlóan a külön tanárhoz, vagy a hagyományos tantermi felkészítőhöz, anyagi ráfordítással jár, ami figyelembe véve a gyártási költségeket és a felhasznált szellemi tőkét természetesnek mondható. Amennyiben nem tudod megfizetni a megjelölt ésszerű összeget, de szükséged van a felkészítőre, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu címen, és írd meg, miért van szükséged a támogatásra, mi pedig továbbítjuk kérésedet az oktatónak.


Gyakran ismételt kérdések

Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?
A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a tanfolyamok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhetsz. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tudsz majd nézni, mintha egy nyílt napon beültél volna egy tanórára.
Regisztrálnom kell a beiratkozáshoz?
Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókod alapján tudunk legközelebb is beazonosítani, hogy te már megvetted a kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésedre bocsátani a tananyagokat.
Hogyan tudok regisztrálni?
Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés oldalon tudsz Facebook vagy Google fiókoddal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címed megadásával regisztrálni.
Hogyan tudok fizetni
Az online érettségi felkészítők megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik. A Webuni.hu rendszere az online fizetési módokat, a kártyás és a PayPal-os fizetést támogatja. Ha nem rendelkezel ezek egyikével sem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu email címen, és kitalálunk valami megoldást!
Online fizetés? Miért ne féljek tőle
Mivel az online nyelvvizsga tanfolyamok megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik, így már önmagában az biztosíték lehet számodra, hiszen a Webuni.hu-t több, mint 13.000 ember használja. Ha nekik nem volt eddig problémájuk, akkor neked sem lesz!
Hogyan érem el az online nyelvvizsga tanfolyamokat
Ahogy a nevében is benne van, online. Az online nyelvvizsga tanfolyamokat a Webuni.hu rendszerében fogod tudni elérni. Az általad választott nyelvvizsga tanfolyamra beiratkozást követően, az adott tanfolyam weboldalára irányítunk majd Téged.
Mikor kapom meg?
A vásárlást követően rögtön meg is kapod a hozzáférést az online felkészítőkhöz.
Hogyan tudom majd a későbbiekben elérni a tanfolyamot
Az általad megvásárolt online érettségi felkészítőt bármikor eléred a későbbiekben is bejelentkezést követően az erettsegi.webuni.hu vagy a webuni.hu oldalon keresztül, valamint e-mailben is el fogjuk küldeni neked a tanfolyamod pontos elérhetőségét.
Mennyire nehéz használni a Webuni.hu rendszerét
Inkább kérdezd úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni.hu rendszerét már több, mint 13.000 tanuló használja gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Neked sem lesz gondod vele! Ha valahol mégis elakadnál, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu e-mail címen!
Teljesen magamra vagyok utalva a tanulásban
Egyáltalán nem! Az online érettségi felkészítőkre beiratkozva, egy olyan belső közösség tagja leszel, ahol meg tudjátok egymással osztani tapasztalataitokat, vagy akár a tanártól is tudtok közvetlenül kérdezni.
Mindez mennyi adatforgalmat igényel
Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.
Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat
A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről eléred az online nyelvvizsga tanfolyamokat, akár okostelefonról, vagy tabletről is.
Mobilalkalmazás is van hozzá
Természetesen van! A Webuni iOS mobilalkalmazását le tudod tölteni az AppStore-ból: itt. Az Android-os verzió pedig fejlesztés alatt áll, arra még egy picit sajnos várnod kell.

További érettségi felkészítő képzések:

Középszintű történelem szóbeli érettségi felkészítő 2017
Ismételd át a történelem érettségi főbb elméleti témáit Foki Tamással.
Perfekt
Perfekt
A tudás a legjobb befektetés
71
2 700 Ft-tól
Középszintű irodalom szóbeli érettségi felkészítő 2017
Ismételd át az irodalom szóbeli érettségi főbb elméleti témáit Arató Lászlóval
Perfekt
Perfekt
A tudás a legjobb befektetés
54
2 700 Ft-tól