Logó

Középszintű történelem szóbeli érettségi felkészítő 2017

Ismételd át a történelem érettségi főbb elméleti témáit Foki Tamással.
Szerezd meg ingyen a(z) Középszintű történelem szóbeli érettségi felkészítő 2017 kurzust.
Oszd meg 5 ismerősöddel az érettségi felkészítőket emailben és ingyenes hozzáférést adunk a(z) Középszintű történelem szóbeli érettségi felkészítő 2017 kurzushoz.

A kurzus leírása

Szerző: Perfekt

Túl vagy az írásbeli érettségin és már a szóbeli érettségire készülsz? Nézd át a középszintű történelem érettségi 17 fő témáját Foki Tamással, akár még az utolsó pillanatban is!

 

Mit tartalmaz ez az online érettségi felkészítő tanfolyam?

 • 17 fő szóbeli tételt részletesen kidolgozva
 • térképek, ábrák, grafikonok, táblázatók, képek és illusztrációk elemzését
 • példa érettségi feladatok megoldását
 • beszélgeteséi lehetőséget a többi érettségizővel, akikkel megoszthatjátok saját feladataitokat

 

Kinek hasznos ez a tanfolyam? Neked, ha:

 • szeretnéd átismételni a történelem érettségi főbb témáit
 • szükséged van egy áttekintőre a szóbeli érettségi előtt
 • szeretnél megoldani gyakoroló feladatokat és érettségi példákat
 • olyan tanárral szeretnéd mind ezt megtenni, aki érthetően magyaráz

 

Miért jó ez az online érettségi felkészítő tanfolyam?

 • a videós tananyagot online akkor tanulhatod, amikor neked jó, akár az utolsó pillanatban is
 • a saját tempódban tanulhatsz, a videókat visszatekerheted vagy újranézheted
 • az online tananyag olyan, mint egy könyv, bárhova magaddal viheted

 

Nézd meg az ingyenes betekintő videókat, amelyek mgtekintéséhez görgess lejjebb az oldalon!

 

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez!

 

------------------------------------------------ Csoportos kedvezmény -------------------------------------------------

 

Szólj osztálytársaidnak, hogy együtt, kedvezménnyel készülhessetek fel a szóbeli érettségire! A vásárlást követően, kérd a plusz hozzáféréseket, az info@webuni.hu címen, és mi már küldjük is a csoport többi tagjának járó ingyenes belépési kódokat.

 

A visszaélések elkerülésének céljával, a vásárlás a felhasználót minden videó háromszori megtekintésére jogosítja fel a vásárlást követő 2 hónapban. További megtekintésért vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu emailcímen.

 

Ez az online érettségi felkészítő tanfolyam, hasonlóan a külön tanárhoz, vagy a hagyományos tantermi felkészítőhöz, anyagi ráfordítással jár, ami figyelembe véve a gyártási költségeket és a felhasznált szellemi tőkét természetesnek mondható. Amennyiben nem tudod megfizetni a megjelölt ésszerű összeget, de szükséged van a felkészítőre, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu címen, és írd meg, miért van szükséged a támogatásra, mi pedig továbbítjuk kérésedet az oktatónak.


Gyakran ismételt kérdések

Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?
A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a tanfolyamok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhetsz. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tudsz majd nézni, mintha egy nyílt napon beültél volna egy tanórára.
Regisztrálnom kell a beiratkozáshoz?
Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókod alapján tudunk legközelebb is beazonosítani, hogy te már megvetted a kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésedre bocsátani a tananyagokat.
Hogyan tudok regisztrálni?
Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés oldalon tudsz Facebook vagy Google fiókoddal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címed megadásával regisztrálni.
Hogyan tudok fizetni
Az online érettségi felkészítők megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik. A Webuni.hu rendszere az online fizetési módokat, a kártyás és a PayPal-os fizetést támogatja. Ha nem rendelkezel ezek egyikével sem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu email címen, és kitalálunk valami megoldást!
Online fizetés? Miért ne féljek tőle
Mivel az online nyelvvizsga tanfolyamok megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik, így már önmagában az biztosíték lehet számodra, hiszen a Webuni.hu-t több, mint 13.000 ember használja. Ha nekik nem volt eddig problémájuk, akkor neked sem lesz!
Hogyan érem el az online nyelvvizsga tanfolyamokat
Ahogy a nevében is benne van, online. Az online nyelvvizsga tanfolyamokat a Webuni.hu rendszerében fogod tudni elérni. Az általad választott nyelvvizsga tanfolyamra beiratkozást követően, az adott tanfolyam weboldalára irányítunk majd Téged.
Mikor kapom meg?
A vásárlást követően rögtön meg is kapod a hozzáférést az online felkészítőkhöz.
Hogyan tudom majd a későbbiekben elérni a tanfolyamot
Az általad megvásárolt online érettségi felkészítőt bármikor eléred a későbbiekben is bejelentkezést követően az erettsegi.webuni.hu vagy a webuni.hu oldalon keresztül, valamint e-mailben is el fogjuk küldeni neked a tanfolyamod pontos elérhetőségét.
Mennyire nehéz használni a Webuni.hu rendszerét
Inkább kérdezd úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni.hu rendszerét már több, mint 13.000 tanuló használja gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Neked sem lesz gondod vele! Ha valahol mégis elakadnál, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu e-mail címen!
Teljesen magamra vagyok utalva a tanulásban
Egyáltalán nem! Az online érettségi felkészítőkre beiratkozva, egy olyan belső közösség tagja leszel, ahol meg tudjátok egymással osztani tapasztalataitokat, vagy akár a tanártól is tudtok közvetlenül kérdezni.
Mindez mennyi adatforgalmat igényel
Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.
Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat
A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről eléred az online nyelvvizsga tanfolyamokat, akár okostelefonról, vagy tabletről is.
Mobilalkalmazás is van hozzá
Természetesen van! A Webuni iOS mobilalkalmazását le tudod tölteni az AppStore-ból: itt. Az Android-os verzió pedig fejlesztés alatt áll, arra még egy picit sajnos várnod kell.

További érettségi felkészítő képzések:

Középszintű irodalom szóbeli érettségi felkészítő 2017
Ismételd át az irodalom szóbeli érettségi főbb elméleti témáit Arató Lászlóval
Perfekt
Perfekt
A tudás a legjobb befektetés
54
2 700 Ft-tól
Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkészítő 2017
Ismételd át az matematika szóbeli érettségi 13 fő témáját dr. Gerőcs Lászlóval
Perfekt
Perfekt
A tudás a legjobb befektetés
25
2 700 Ft-tól